Kořenící směs BALZER Aal Special Pstruh/ Úhoř, popis a video
Uzenářská sůl na pstruha a úhoře - 450 g
Lahodná směs solí a koření, speciálně vyvinutá pro marinování pstruhů a úhořů před uzením. Zajišťuje jemnou chuť a ideální přípravu ryb na uzení.
Použití:
Obsah balení rozmíchejte v 6-8 litrech vody podle požadované intenzity chuti. Při zahřívání nálevu ho nejprve nechte úplně vychladnout, než do něj vložíte ryby. Marinujte 10-12 hodin.
Po vytažení ryby krátce opláchněte ve studené vodě a nechte usušit. Ryba je připravená k uzení.
- Obsah balení: 450 g
- Ideálně pro pstruha a úhoř
- Pro přípravu 6–8 litrů nálevu
- Jednoduché a účinné použití
Složení:
- Kuchyňská sůl
- Mořská sůl
- Hořčičná semínka
- Kôprové špičky (sušený kôpr)
- Jalovcové bobule
- Bobkové listy
Pro profesionální i domácí uzení - záruka výborné chuti a tradiční uzenářské kvality.