Kořenící směs BALZER Pstruh delikat na uzení, popis a video
Uzenářská směs na pstruha - 450 g
Lahodná nálevová směs určená speciálně k uzení pstruhů. Vyrobená ze 100 % přírodních surovin - bez konzervantů a zvýrazňovačů chuti, pouze s použitím přírodních aromat a koření.
Návod k použití:
- Rozpusťte obsah balení v 6 až 8 litrech vody podle požadované chuti.
- Pokud nálev zahřejete, před vložením ryb ho nechte vychladnout.
- Ryby marinujte v nálevu 10–12 hodin.
- Po vyjmutí ryby krátce opláchněte ve studené vodě a důkladně osušte.
- Ryby jsou pak připraveny k uzení.
- Hmotnost balení: 450 g
- 100 % přírodní složení
- Bez konzervantů a umělých přísad
- Ideální pro uzení pstruha
Složení:
- Kuchyňská sůl
- Mořská sůl
- Mletá paprika
- Paprikové vločky
- Jalovcové bobule
- Koření pro polévku (směs bylinek a koření)
- Černé a barevné koření v zrnkách
- Petržel
- Čili koření (Cayenne pepper)
Skvělá volba pro domácí i profesionální uzenáře, kteří dbají na kvalitu a přirozenou chuť.