Kořenicí směs BALZER Pstruh Hungarian Delikat na uzení, popis a video
Lahodná nálevová směs speciálně vytvořená pro uzení pstruha. Všechny ingredience jsou 100 % přírodní, bez konzervantů a zvýrazňovačů chuti - pouze s použitím přírodních aromat a koření.
Návod k použití:
1. Obsah balení rozpusťte v 6-8 litrech vody podle chuti.
2. Pokud nálev zahřejete, před přidáním ryb ho nechte úplně vychladnout.
3. Ryby vložte do nálevu a nechte je marinovat 10-12 hodin.
4. Po vyjmutí ryby krátce opláchněte ve studené vodě a osušte.
5. Ryba je nyní připravená k uzení.
- Hmotnost: 450 g
- Bez konzervantů a umělých přísad
- 100 % přírodní složení
- Ideálně na pstruha
Složení:
- Kuchyňská sůl
- Mořská sůl
- Mletá štiplavá paprika
- Celé černé koření
- Cayenské koření
- Paprikové vločky
- Jalovcové bobule
- Hořčičná semínka
- Celý koriandr
- Bobkové listy
- Kari koření
- Provensálské bylinky
Skvělá volba pro domácí i profesionální uzenáře, kteří si potrpí na kvalitu a přirozenou chuť.