Krmivo BROWNING Cripsy Carp, popis a video
To nejlepší na kaprů a velkých cejnů. Zapomeňte na neúspěch! Ideální na závody a rybolov, kde sázíte na úspěch. Krmivo speciálně navrženy pro lov kaprů a cejnů. Hrubá struktura, specifická aroma a osvědčené atraktory v krmivu.
Crispy Carp - nová řada krmiv, která díky své světlé barvě a intenzivní ovocné aroma selektivní přiláká velké ryby, jako je kapr, cejn. Tato směs dokáže ryby udržet na lovném místě po velmi dlouhou dobu. Velmi hrubé krmivo s velkým množstvím částic.
Crips Carp dobře váže přidávané krmiva a díky své světlosti a ovocné aroma je toto krmivo téměř dokonalé. Zvláštností je přidání cornflakes (kukuřičných lupínků), které této směsi dávají nezaměnitelný vzhled a jedinečnou chuť.
Krmivo je testováno a doporučené Browning Feeder Team Slovakia.
Balení 1 kg.
Nejosvědčenější recept Feeder týmu:
RECEPT 1 Kapr a cejn:
21638 - Crispy Carp
21637 - Grand Competition
RECEPT 2 Kapr a cejn:
21638 - Crispy Carp
21639 - Crips Big Bream
RECEPT 3 Kapr a cejn:
21638 - Crispy Carp
21657 - Grand Slam
DOPORUČENÍ: pro správnou funkčnost krmiv BROWNING je třeba míchat směsi minimálně 12 hodin dopředu, tím se zvyšuje efektivita.
Mícháme Browning směsi - je výsledek rozhovoru s rybáři na místní vodě, kde jsem tahal rybu za rybou a oni se ze zvědavosti zastavili na jakou směs chytám. Uvedu příklady jak úspěšně míchat a chytat na směsi Browning, jaká směs se hodí na smíchání jinou směsí - což však neznamená, že nemůžete experimentovat i Vy. Míchání směsí není umění, jen musíte dodržet pár zásad, které mají vliv na konečnou kvalitu směsi. V první řadě ale musím upozornit, že recepty které uveřejním jsou určeny pro rybáře, který si chce dobře zachytat. Recepty mám vyzkoušené a garantuji jejich úspěšnost.
Pojďme míchat:
Jakmile seberete kapsa ze směsí do ruky, do druhé ruky vezměte síto. Směs prosejte a vše hrubé vyhoďte. Pokud mícháte více druhů směsí, smíchejte si je nejdříve v suchém stavu. Suchou směs řádně rozmícháme a pomalu přidáváme vodu dokud směs není dostatečně vlhká. Nejlépe to poznáte, když se dá ze směsi rukou udělat koule, kterou bez problémů dokážete rozdrtit zpět do sypkého stavu a na dotek je směs "chladná". Směs pak opět prosejeme a necháte "stát". (říkám tomu "dozrát" ....)